Климатици на Промоция

Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност"         

  

Фирма  „Флуид 62” ЕООД изпълни проект с наименование: Разширяване на производствения капацитет на „Флуид 62“ ЕООД по  Договор за БФП № BG16RFOP002-2.040 -0405-C01/ 07.12.2020 г., финансиран по процедура BG16RFOP002-2.040 „Подобряване на производствения капацитет в МСП“ на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014 – 2020 г., съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейския фонд за регионално развитие и националния бюджет на Република България..

Настоящото проектно предложение е свързано с осъществяване на инвестиции с цел подобряване на производствения капацитет на „Флуид 62” ЕООД,

За целта фирмата закупи и въведе в експлоатация (доставка, инсталиране, тестване и пускане в експлоатация) на:

  1. CNC Хидравлична абкант преса – 1 брой
  2. Автоматична линия за производство на кръгли въздуховоди – 1 брой
  3. Автоматична линия за закопчаване колена за кръгли въздуховоди – 1 брой

Основната цел на проектното предложение е да се подобри производствения капацитет на фирма „Флуид 62” ЕООД. Вследствие подобряване на производствения капацитет, фирмата ще постигне следните резултати: ще повиши своята конкурентоспособност, ефективността на производството си и експортните си възможности.

Обща стойност на проекта: 310 000,00 лева, от които 184 450,00 лева европейско,
32 550,00 лева национално и  93 000,00 лева собствено съфинансиране.

 

Вентилация Vertigo Tower Sofia - направена от Флуид 62 ЕООД

 

Представяне


   ФЛУИД 62 ЕООД  предлага цялостно обслужване в областите климатизация, вентилация и отопление, индивидуална консултация, продажба, монтаж, гаранционно и извън-гаранционно обслужване. Фирмата притежава собствена производствена и складова база, в която произвеждаме въздуховоди и вентилационни елементи. В нея се помещава и сервиз за климатична техника.

    Екипът ни от специалисти притежава богат опит в проектирането и монтажа на разнообразни вентилационни и климатични инсталации. Ние подхождаме с внимание към нуждите на всеки клиент. Предлагаме безплатен оглед в удобно за Вас време за да можем да предложим оптимално решение за Вашите нужди. Целта ни е избора на най-подходящата техника за всяко конкретно помещение и местоположение.

    ФЛУИД 62 ЕООД е една от малкото фирми на пазара със сертификат за извършване на монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи съдържащи над 3кг. флуорирани парникови газове, съгласно Регламент (ЕО) №842/2006г.

    Фирмата се отличава с гъвкави управленски решения, които позволяват незабавна реакция за нуждите на клиента, оптимално кратък и чист монтаж, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на продукти. За нас доволния клиент е най-добрата реклама.

    ФЛУИД 62 ЕООД  -  е оторизиран сервиз и притежава подписани договори с  „Техномаркет България” ЕАД за профилактика и поддръжка на всички магазини Техномаркет и @Home в България.