Представяне

 

 ФЛУИД 62 ЕООД  предлага цялостно обслужване в областите климатизация, вентилация и отопление, индивидуална консултация, продажба, монтаж, гаранционно и извън-гаранционно обслужване. Фирмата притежава собствена производствена и складова база, в която произвеждаме въздуховоди и вентилационни елементи. В нея се помещава и сервиз за климатична техника. Предлагаме термопомпени отоплителни и климатични системи на водещи марки в световен мащаб като DAIKIN, LG, TOSHIBA, MITSUBISHI и др.


 Екипът ни от специалисти притежава богат опит в проектирането и монтажа на разнообразни вентилационни и климатични инсталации. Ние подхождаме с внимание към нуждите на всеки клиент. Предлагаме безплатен оглед в удобно за Вас време за да можем да предложим оптимално решение за Вашите нужди. Нашите клиенти са както от частния сектор : " DM", " Техномаркет България" ЕАД, "LIDL", болница Токуда, офис сграда " Вертиго"- по-долу може да видите впечатляващата им вентилация реализирана от нас, редица игрални зали, хотели, ресторанти, жилищни комплекси и др., така и от обществения сектор : Министерство на околната среда и водите ( МОСВ ), Министерство на регионалното развитие и благоустройство ( МРРБ ), библиотеката на НС, НСС, Българския спортен тотализатор и др.


 ФЛУИД 62 ЕООД е една от малкото фирми на пазара със сертификат, издаден от Българската браншова камара по машиностроене , за извършване на монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи съдържащи над 3кг. флуорирани парникови газове, съгласно Регламент (ЕО) №842/2006г. Вписани сме в Камарата на строителите Първа група, за строежи от трета до пета категория. 


 Фирмата се отличава с гъвкави управленски решения, които позволяват незабавна реакция за нуждите на клиента, оптимално кратък и чист монтаж, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на продукти. За нас доволния клиент е най-добрата реклама. ФЛУИД 62 ЕООД  -  е оторизиран сервиз и притежава подписани договори с  „Техномаркет България” ЕАД за профилактика и поддръжка на всички магазини Техномаркет  @Home в България.

Вентилация Vertigo Tower Sofia - направена от Флуид 62 ЕООД